Okul bahçesinde resimlerini sergilediler

Çerkezköy Atatürk İlkokulu öğrencilerinin yıl içinde yaptığı 200 adet resim çalışması okulun resim şenliği öncesi   200 adet resim ,resim şenliği öncesi okulun caddeye bakan duvarına

Çerkezköy 29.05.2019 16:46:00 0
Okul bahçesinde resimlerini sergilediler

Atatürk İlk Okulu Müdürü Yakup Dönmez, “Bu yılda okulumuz anasınıfı öğrencileri başta olmak üzere 1-2-3 ve 4. Sınıf öğrencilerin yaptığı toplam 200 adet  resim okulun Atatürk Caddesi’ne bakan yönüne asarak sergilememeye başladık. Cuma gününe kadar resimler okulumuz duvarında sergilenecek. Resimler yoldan geçen vatandaşların ilgi odağı oldu. Resimleri gördükten sonra, tek tek inceleyen vatandaşlar, resimleri çok beğendiklerini dile getirdiler” dedi.

 

  RESİM YAPAN ÇOCUK YARATICI VE DUYARLI OLUR 

 

Dönmez “ Resim yapan çocuklar daha özgüvenli, yaratıcı ve duyarlı olur ve  resim yapmanın çocuklar  resim yaparken ayni zamanda  yaratıcılığını da keşfederek hayata daha pozitif bakar ve başarılı olmak için çabalar ve başarılı olur. Çocuklar resim yaparak ayni zamanda iç dünyalarında onları huzursuz eden korkularıyla mücadele edebilmeyi öğreniyorlar. Öte yandan da hayallerini gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10