Çorlu'da muhtarlık binaları yenileniyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarlık binalarındaki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Muhtarların yerel yönetimlerin en temel taşı olduğunu kaydeden Ã??

Çerkezköy 30.05.2019 16:55:00 0
Çorlu

Çorlu mahalle muhtarlarının halka daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için Çorlu Belediyesi tarafından binaların bakım, yenileme ve onarım çalışmaları yapılıyor.

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Önceki gün Nusratiye Mahalle Muhtarlığı'ndaki dış cephe boyama çalışmasını gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri muhtarlık binalarına yeni bir görünüm kazandırdı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan ekiplerden de bilgi aldı. Muhtarların halka hizmet konusunda önemli bir misyon üslendiklerini belirten Başkan Yardımcısı Tunçcan” Mahalle muhtarlarımız yerel yönetimlerin en temel taşıdır. Muhtarlarımızın halkımıza daha iyi hizmet verebilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Nusratiye Mahalle Muhtarlığı'nda gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Hatip Mahalle Muhtarlığı'nda boya ve bakım çalışmalarına başladı.Dış cephe boyama çalışmaları önümüzdeki günlerde diğer muhtarlık binalarımızda da gerçekleştirilecek” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT
 

...

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10