Mezarlıklarda bayram temizliği

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çorlu'da bulunan şehir mezarlıklarında bayram öncesi saha temizliÄ

Çorlu 2.06.2019 10:33:00 0
Mezarlıklarda bayram temizliği

Önceki günlerde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Başkan Yardımcısı Güner Çetin'in şehir mezarlıklarında yaptığı incelemelerde gördükleri eksik ve aksaklıkları tespit ederek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü yetkililerine aktarmasının ardından mezarlıklarda başlatılan çalışmalar tamamlandı.


ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin'in yerinde incelediği çalışmalar kapsamında Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mezarlıklarda otlar temizlenirken, personel ve araçlarla süpürme çalışmaları gerçekleştirildi.
Başkan Yardımcısı Güner Çetin Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlandığını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti. Öte yandan Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun olarak mezarlıklar ve yakın güzergâhlarda ve şehrin farklı bölgelerinde yıpranan veya zarar gören çöp konteynerlerini de yenileriyle değiştirdi.
Mezarlıklar ve güzergâhlarında yapılan çalışmaları takip eden vatandaşlar da yürütülen temizlik çalışmaları nedeniyle duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10