Futbolculardan 'Paramızı alamadık' iddiası

BAL 11. Grup'ta 1911 Çerkezköy Doğanspor'u  ligde tutan futbolcular sosyal medya hesabından yaptıkları açıklama ile yönetimden alacaklarını istedi. Futbolcular "Bu değerli kulübü zor şar

Çerkezköy 7.06.2019 18:19:00 0
Futbolculardan

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve sezon sonu Süper Amatör Ligi’nin şampiyonu Çorlu Kültürspor ile oynadığı play out karşılaşmasını kazanarak ligde kalan 1911 Çerkezköy Doğanspor oyuncuları isyan bayrağını çekti.

 

ALACAKLARINI İSTEDİLER

 

Sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yapan futbolcular “ Biz, Çerkezköy 1911 Doğanspor’un futbolcuları olarak uzun zamandır bize verilen vaatlerin yerine getirilmesini beklemekteyiz. Bize verilen vaatlerin yerine getirilmemesinden dolayı bu yazıyı kamuoyunun ve değerli Çerkezköy halkının bilmesini istiyoruz. Bu değerli kulübü zor şartlar altında ne olursa olsun Bölgesel Amatör Liginde tutmaktan mutluluk duymaktayız. Özellikle kümede kalmak için oynadığımız Çorlu Kültür maçından önce ve galibiyetten sonra söz verilen belli bir miktarda primin kaç hafta geçmesine rağmen verilmemesi, bunu talep ettiğimizde ise çeşitli bahanelerle geçiştirilmemiz; emek veren değerli futbolcu kardeşlerimize ve emeği geçenlere ayıp niteliğindedir. Bu sözü veren Sabri Asbaş başkanın hala bahaneler üretmesi ve ‘beni rahatsız etmesinler’ demesi de bu işin son noktasıdır. Şu ana kadar lafını dahi etmediğimiz ve hatırı sayılır bir miktarda Çerkezköy 1911 Doğanspor kulübünde kalan maç başı ücretlerimiz de aynı şekilde bize ulaşmamış, üzerine başkanımız Kazım Asbaş tarafından ‘ben onlara fazlasını bile verdim’ denerek sebebi olmayan cezalar kesip farklı yansıtılmıştır. Değerli kamuoyu ve Çerkezköy halkının yanımızda olduğunu bilmekte ve bu durumdan haberdar olmasını istemekteyiz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10