Işıklı kavşak bir can aldı

Sık sık kazaların yaşandığı Çerkezköy-Çorlu yolu Veliköy ışıklı kavşaklarında hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi feci şekilde can verirken, bir kiş

Çerkezköy 10.06.2019 10:01:00 0
Işıklı kavşak bir can aldı

Çerkezköy-Çorlu yolunda hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de ağır yaralandı.

 

ARAÇLAR YOLA SAVRULDU

 

Çerkezköy-Çorlu Veliköy mahallesi ışıklı kavşakta meydana gelen kazada Volkan Uçar yönetimindeki 59 YL 476 plakalı araç Veliköy’den ana yola çıkmaya çalışan Ahmet Deniz idaresindeki 59 SA 4329 plakalı araca hızla çarptı. İddiaya göre kazaya karışan araçlardan birisinin ışık ihlali yaptığı olayda iki araçta yola savruldu.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Yoldan geçen vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları incelemede Volkan Uçar’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer yaralı Ahmet Deniz’i ise Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Kaza anı saniyi saniye güvenlik kameralarına yansırken, jandarma olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Cumhuriyet savcısının ilk incelemesinin ardından Volkan Uçar’ın naaşı Çerkezköy Devlet Hastanesine ardından ise İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

 Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10