Sandığa saygı duymayı öğreneceksin

Önceki gün Çerkezköy Kent Konseyinin 18'inci seçimli Olağan Genel Kurulunda Tuncay Üstünol'a yedi oyla kaybeden Serkan Karagöz'ün kongrenin ardından 'Seçimi Tuncay Üstünol'a k

Çerkezköy 13.06.2019 19:44:00 0
Sandığa saygı duymayı öğreneceksin

Çerkezköy Kent Konseyi seçimlerini rakibi Tuncay Üstünol’a kaybeden eski başkanlardan Serkan Karagöz kongrenin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ateş püskürmüştü.

 

“KENDİSİNE GERİ İADE EDİYORUM”

 

‘Çerkezköy’ün Yıldızları’ programının çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kendisini eleştiren Serkan Karagöz’e ateş püskürdü. Karagöz’ün kullandığı kelimeleri kendisine geri iade ettiğini belirten Akay “ Açıklamasında terbiyesizlik gibi ifadeler var. Tamamını da kendisine geri iade ediyorum.  Orası Çerkezköy Kent Konseyi, Kent Konseyi’nin üyeleri belli. Siz bir şeye çıkmışsınız aday olmuşsunuz. Kendisi beni aradı, şunu ifade ettim; Seçim dönemi, beyannamemde benim orası ile ilgili bir tasarrufum var bilginiz olsun. İki adaya da bunu söyledim. ‘Haberiniz olsun daha sonradan polemik konusu yapmayın’ diye bunu söyledim” dedi.

 

‘SANDNIK BİRŞEY SÖYLEDİYSE SAYGI DUYACAKSIN’

 

Kent Konseyi seçimlerine siyaset karıştırdığına dair iddiaları da eleştiren Akay “ Kent Konseyi seçiminde siyaseti alet etti iddialarının sahipleri de bizzat kendileridir. Ben aday arkadaşların ikisine de saygı duyarak, kimseye şunu ara, bunu ara demeden bu işe hiç karışmadan dışında duran birisi olarak, kamu görevlileri kontrolünde, kamu görevlileri ile beraber orada siyasi parti temsilcileri ile beraber bu işte bir şey sağlamaya çalışacaksın sonra gelip topu benim üstüme atacaksın. Ben olayın tamamen dışındayım. O kelimelerin tamamını da kendisine aynen iade ediyorum. Sandığa saygı duymayı öğreneceksin arkadaş. Sandık bir şey söylediyse saygı duyacaksın. Onun sorumlusu beni ilan etmesine gülüyorum geçiyorum. Allah akıl fikir versin, kolaylık versin herkese de” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10