Kaymakam Sarılı vatandaşlarla buluştu

Çorlu Kaymakamlığı tarafından her ay farklı bir mahallede düzenlenen Halk ve Güvenlik Toplantısı bu ay Hıdırağa Mahallesi'nde yapıldı.  Toplantıda ilçenin güvenliği için yapılanlar

Çorlu 18.06.2019 18:27:00 0
Kaymakam Sarılı vatandaşlarla buluştu

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05/11/2016 tarihli 8154 sayılı talimatları gereğince, doğrudan vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla 2016 yılından bu yana her ay düzenli olarak İlçemizin ayrı bir bölgesinde yapılan “ Halk Güvenlik Toplantısı” nın 2019 yılı Haziran ayı toplantısı öncesi gün Hıdırağa mahallesinde gerçekleştirildi.

 

TALEP VE İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

 

Toplantıya Kaymakam Cafer Sırılı’nın yanı sıra daire amirleri, mahalle muhtarı ile birlikte ihtiyar heyeti ve mahalle halkı katıldı.  Toplantının amacından bahseden Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, bu toplantılarda vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirerek yapılması gerekenlerin en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak olduğunu, vatandaşların talep ve isteklerini başta Mülki İdari Amiri olmak üzere daire amirleri ile temas kurarak iletmelerini, kamu hizmetlerinden en hızlı ve etkin bir biçimde faydalanmalarını, varsa sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sarılı, ayrıca milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla; her türlü tedbirin alındığını, halkımızın var olan şikayet ve sorunlarını mahallinde dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı yaptıklarını, anında çözüme kavuşabilecek sorunların anında, sürece bağlı sorunlar varsa onunda süreç içerisinde çözümüne yönelik çalışmaların yürütüldüğünü belirterek mahalleliyi dinledi. Toplantıda konuşan Hıdırağa mahalle muhtarı Fatma Özel “ Öncelikle toplantının Hıdırağa Mahallemizde düzenlenmesine vesile olan İlçemiz Kaymakamına teşekkür ediyorum. Toplantının mahallemizde yapılmasından ve halkın sorunlarını diğer ilgili kurum amirleriyle birlikte mahallinde dinlediğinizden dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim diyerek” Hıdırağa Mahallesi ile ilgili kısaca bilgiler verdi. Toplantıda daha sonra vatandaşların sorun ve talepleri dinlendi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10