Becerir'den Kapaklı'ya  protokol müjdesi

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Cengiz Becerir ve ekibi dün Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret etti. Kapaklı Devlet Hastanesiyle ilgili protokol müjdesi veren Becerir "

Çerkezköy 26.06.2019 09:08:00 0
Becerir

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

“KAPAKLI VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Ziyarette konuşan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Kapaklı Devlet hastanesi için protokol müjdesi verdi. Hastanenin ihalesinin çok yakın zamanda yapılacağını ifade eden Becerir, Kapaklı’ya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yapılması içinde çalışmalara başlanacağını kaydetti. Ziyaretten ötürü Becerir’e teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Kapaklı'da vatandaşlarımızın daha modern ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için, ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Modern Devlet hastanemizi kentimize kazandırıyoruz. Çok yakında hastanemizin protokolünü imzalayarak ihale süreci başlayacak olup ardından hastanemizin temelini halkımızla birlikte atacağız. Modern mimarisi, donanımı ve güçlü altyapısıyla halkımızın hizmetine açılacak olan hastanemiz ilçemize rahat bir nefes aldıracak. Kentimizin ihtiyacı olan projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden sizlerden aldığımız güç ve destekle çalışıyoruz. Hastanemizin Kapaklı’mıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10