Görkemli düğünle dünya evine girdiler

Çerkezköy Gazi Osmanpaşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur'un oğlu Mert Timur önceki gün Lemar düğün Salonu'nda yapılan düğün ile Şeyma Buldan ile dünya evine girdi.

Çerkezköy 27.06.2019 17:00:00 0
Görkemli düğünle dünya evine girdiler

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Müberra- Mutlu Timur’un  oğlu Mert Timur,Nesrin Kosuva –Celalettin Buldan’ın kızları Şeyma Buldan önceki gün Lemar 1. Düğün Salonu’nda  19.30 23.30 saatleri arası yapılan muhteşem düğün ile dünya evine girdiler. Düğüne gelen davetlileri  kapıda karşılayan Müberra- Mutlu Timur  çifti ve dünürleri Nesrin Kosuva-Celalattin Buldan  çifti  düğün sırasındada  masaları gezerek davetliler ile yakından ilgilendiler. Her iki ailede çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

 

ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE DÜĞÜN PASTASINI KESTİLER

 

Şeyma- Mert Timur çifti düğün salonuna alkışlar eşliğinde girdi ve alkışlar eşliğinde düğün pastasını kestiler. Genç çiftin ilk danslarını yapmasının ardından takı merasimine geçildi.  Genç evliler Şeyma- Mert Timur çifti’nin düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Belediye Meclisi üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün başta olmak üzere tüm mahalle muhtarları, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  Başkanı Muzaffer Yaztepe, STK temsilcileri, esnaflar, Resmi kurum ve kuruluşların yöneticileri,STK yöneticileri,esnaflar,Timur,buldan ve Kosuva ailelerinin yakınları ve kalabalık bir davetli katıldı.

 

GENÇ ÇİFT DOYASIYA EĞLENDİ

 

 Genç Şeyma-Mert Timur çifti takı merasiminin ardından arkadaşları akrabaları ve davetliler ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde  çeşitli oyunlar  oynayıp, halaylar çekip, gönüllerince doyasıya  eğlendiler. Şeyma-Mert çifti ve anne ve baları Müberra- Mutlu Timur, Nesrin Kosuva-Cemalettin Buldan düğün sonunda düğüne katılan herkese mutlu günlerinde yanlarında olan ve olamayan herkese teşekkür ettiler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10