Açı'dan Haber'e ziyaret

Çerkezköy Açı Özel Eğitim Kursu kurucuları Mustafa Dursun ve Yasemin Çokor ile Rehberlik öğretmeni Türker Küçükkısa ile Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret etti. Kursun çalışmaları

Çerkezköy 27.06.2019 16:19:00 0
Açı

Çerkezköy Açı Özel Eğitim Kursu kurucuları Mustafa Dursun ve Yasemin Çokor ile Rehberlik öğretmeni Türker Küçükkısa gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi ve gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü.

 

“EĞİTİM UZUN SOLUKLU BİR İŞ”

 

Liselerin mezun öğrencileri alma gibi bir durumlarının olmadığını, bu nedenle mezun olup da üniversiteye hazırlananların gidebileceği kurumların özel eğitim kursları olduğunu kaydeden Mustafa Dursun da “Biz sadece alanımızda yürüyoruz. Eğitim uzun soluklu bir iş” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Şaban Kardeş de Çerkezköy’de nüfus artışına paralel olarak öğrenci sayısının da sürekli arttığını belirterek “Bu kadar çok öğrencinin olduğu bir yerde eğitim kalitesinin çok yukarıda olması lazım. İyi insanlar yetiştirmeliyiz. Devasa adalet sarayları, cezaevleriyle övünmek yerine devasa kampuslar, okullar yapıp onlarla övünmeliyiz” dedi.

 

“EĞİTİME KALİTENİN GELMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

 

Çerkezköy’ün özel müteşebbisler ve hayırseverler noktasında şanslı olduğunu belirten Gazeteci Şaban Kardeş, özel müteşebbisler ve hayırseverlerin katkılarının eğitime kalitenin gelmesi açısında önemine dikkat çekti.

 

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10