Yeni dönemde tekli eğitime geçecek

Çerkezköy'ün en eski okulları arasında yer alan Çerkezköy Atatürk İlkokulu yapılacak inşaat çalışmaların ardından tekli eğitime geçecek. İsmini vermek istemeyen bir hayırseverin destekle

Çerkezköy 27.06.2019 17:22:00 0
Yeni dönemde tekli eğitime geçecek

Çerkezköy’ün ilk ve en eski okulları arasında yer alan Atatürk İlkokulu yapılacak inşaat çalışmalarıyla yeni dönemde tekli eğitime geçecek.

 

İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Atatürk İlkokulunun iki katlı olan ek dersliğine ismi açıklanmayan bir hayırsever tarafından bir kat daha ilave kat yapımına başlandığını belirten Okul Müdürü Yakup Dönmez “ Atatürk İlkokulu olarak mevcut 15 dersliğimiz ek binamıza eğitim gönüllüsü bir hayırseverimiz tarafından 5 derslik ilave yapım çalışmaları başlatıldı. İnşaat öncesi ilave yapılması için Çerkezköy Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından inceleme yapıldı. Binanın üç katı rahatlıkla taşıyacağı rapor edildi ve ilave kat yapımı daha sonra başlatıldı. Şu anda ek binanın çatı söküm işi başlatıldı ve bu işlem hafta sonu sonlandırılmış olacak.Daha sonra ise ilave beş derslik yapım çalışması yapılacak” dedi.

 

TEKLİ EĞİTİME GEÇECEĞİZ

 

İki katlı ek binanın beş derslik ile üç kat olacağını ifade eden Dönmez “ Beş derslik ilave yapım inşaatı yeni eğitim yılına kadar tamamlanmış olacak ve okulumuz 20 derslikli olacak. 2019-2020 eğitim öğretim yılında okulumuz tekli eğitime geçecek. Yeni derslikte toplam 200 öğrencinin ders görmesi bekleniyor. Eğitim gönüllüsüne vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.


Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10