Ergene'de bisiklet şenliğine yoğun ilgi

Ergene Belediyesi ve Ergene Kaymakamlığı tarafından bu sene 6'ıncısı düzenlenen Velimeşe Muhtarlığı Bisiklet şenliğine bisiklet sevenler yoğun ilgi gösterdi.

Ergene 2.07.2019 15:42:00 0
Ergene

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Velimeşe mahallesinde yapılan ve bisiklet severlerin yoğun ilgi gösterdiği şenliğe Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, Ergene Belediyesi Meclis üeyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“TÜM BRANŞLARIMIZA DESTEK VERİYORUZ”

 

Program öncesi konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Her sene olduğu gibi bu senede ilçemizde bisiklet şenliğimizi düzenlemiş bulunuyoruz. Şenliğimize katılan tüm bisiklet severlere teşekkür ediyorum. Ergene Belediyesi olarak sporun tüm branşlarına destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Ergene Belediyesi hizmetlerinin yanı sıra spor ile de adından sıkça söz ettirmektedir. Spor genç nesillerin yapıcı, yaratıcı ve üretici olmasında,  sosyal kaynaşma ve kültürel kalkınma aşamasında büyük fayda sağlamaktadır” dedi.

 

 

PLAKET TAKDİMİ YAPILDI

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in konuşmasının ardından Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bisiklet şenliğine katılan bisiklet derneklerinin temsilcilerine, sponsorlara teşekkür plaketleri verildi. Plaket takdiminin ardından 38 km’lik ring turunu tamamlamak üzere yüzlerce bisiklet sever Velimeşe meydanından verilen start ile civar mahallere doğru yola çıktılar. Ring turunun tamamlanmasının ardından Velimeşe mahallesinde bisiklet severlere yemek ikramlarında bulunuldu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10