Kaymakam Abban'dan Rektör Şahin'e ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin'i makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 4.07.2019 14:48:00 0
Kaymakam Abban

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, şehir ile bütünleşen ve başarılarıyla anılan bir üniversitenin hem Çerkezköy’ün hem de Tekirdağ’ın kazancı olduğunu belirterek Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin’e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ise bir eğitim kurulu olarak Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye yaptığı pozitif katkıyı vurguladı.

 

KURUMLAR ARASI UYUMUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e teşekkür eden NKÜ Rektörü Prof.Dr.Mümin Şahin “ Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi için üniversite-sanayi iş birliklerinin önemli merkezlerinden biri olan Çerkezköy ve diğer ilçelerimizde yer alan meslek yüksekokullarımız üniversitemiz için gurur vesilesidir.Onlar sayesinde ülke ekonomisine ara eleman kalifiye elaman yetiştirilmektedir. Bu konuda eğitimcilerimiz gerekli hassasiyetleri de göstermektedir” dedi. Son olarak eğitim kurumlarının geleceğin altyapısı olduğunu belirten Rektör Şahin,bu noktada kurumlar arası uyumun önemine dikkat çekti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10