Albayrak'ın 8.durağı Saray oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla başlattığı halk buluşmalarının sekizincisini Saray'da gerçekleştirdi

Çerkezköy 5.07.2019 15:03:00 0
Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önceki gün sabahın erken saatlerinde başladığı Saray  programında ilk olarak Büyükyoncalı mahallesi ve Yeni mahalleyi ziyaret etti. Kendisine Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Yeni Mahallesi Muhtarı Mustafa Gündüz, Büyükyoncalı Mahalle Muhtarı Kemalettin Alkaç'ın da eşlik ettiği Başkan Kadir Albayrak burada vatandaşların yeni hizmet dönemiyle ilgili öneri ve taleplerini dinledi.

 

PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

 

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile birlikte makamında bir araya gelen Albayrak daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi'nin üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da yapılması planlanan yatırım ve projeler görüşüldü.

TEŞEKKÜR ETTİ

Saray Muhtarlar Derneği Mehmet Özmen ve diğer mahalle muhtarları ile Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'in de bulunduğu muhtarlar toplantısında Albayrak, mahallelerin ihtiyaçları belirlendi ve hayata geçirilen yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Halka hizmet yolunda muhtarlarla işbirliği içinde çalışıyoruz. Tekirdağ'ın geleceğine yön veren proje ve yatırımların hazırlanmasında muhtarlarımızın katkısı çok büyütür. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hizmet yolunda yol arkadaşlarımız olan muhtarlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Saray Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özmen ve Saraylı muhtarlarımıza toplantımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

YATIRIMLARI GÖRÜŞTÜLER

Saray ilçesindeki program kapsamına ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Belediyesi ve TESKİ'nin üst düzey yöneticilerinin katıldığı değerlendirme toplantısı yapıldı. Başkan Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2019-2024 hizmet döneminde ilçede gerçekleştirilecek yatırımlar görüşüldü.Toplantının ardından Başkan Albayrak Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen ve Saray'da faaliyet yürüten basın mensuplarını da ziyaret ederek kendilerine yeni hizmet dönemi hakkında bilgi verdi.  Başkan Kadir Albayrak'a Saray'da gerçekleştirdiği çalışmalarda Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi daire başkanları eşlik etti.

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10