Üye belediyelerin personellerine eğitim verildi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği  TRAKYAKENT tarafından, üye belediyelerin personellerine yönelik düzenlenen eğitim çalışması, 4-5 Temmuz tarihlerinde Süleymanpaşa'da gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa 7.07.2019 09:56:00 0
Üye belediyelerin personellerine eğitim verildi

EĞİTİMİN ÖNEMİNİ İFADE ETTİ

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen eğitimde ana başlık olarak “Belediye Taşeron İşçilerinin Mali Hakları, Toplu Sözleşme ve Hakediş Uygulamaları” konusu bölümler halinde personel ile paylaşıldı.Programda konuşma gerçekleştiren TRAKYAKENT Birlik Meclis Başkanvekili Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Mahalli idare şirketlerine bağlı olarak çalışmakta olan ve bilhassa belediyelerde görev yapan taşeron işçilerin iş kanunu mevzuatı kapsamındaki mali ve sosyal haklarını konu alan eğitimin önemini ifade etti. Belediyelerden gelecek olan talepler doğrultusunda, Trakyakent olarak kurumsal anlamdaki birçok konuda çalışanları bilinçlendirmek için eğitimler düzenleyeceklerini vurgulayan Başkan Nebi Tepe, tüm katılımcılara ilgileri için teşekkür etti.

 

EĞİTİMLER İKİ GÜN SÜRDÜ

 

İki gün süren eğitimlere konuşmacı olarak katılan Kamutech Yazılım Genel Müdürü Mevzuat Grup Başkanı Ali Hikmet Uğurlu “ Seminerde kalabalık bir personel grubuna hitap ediyor olmaktan ve burada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Yönetimine ve programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10