Okulların bahçe duvarlarını yenilediler

Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi'nde bulunan, Nizamettin Demirdöven İlköğretim Okulu'nun; bahçe duvarları, Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından, yeniden yapıldı.Belediye olarak üzerlerine düÅ?

Marmara Ereğlisi 9.07.2019 12:14:00 0
Okulların bahçe duvarlarını yenilediler

Nizamettin Demirdöven İlköğretim Okulu'nun; eskiyen ve tahrip olan, hem öğrenci hem de yoldan geçen vatandaşlar için can ve mal güvenliği riski taşıyan istinat duvarı yeniden yapıldı. Okulun, diğer duvarları da bakım ve onarımdan geçirilerek, okul yönetimi tarafından belirlenen renk ile boyanırken, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesi hazır hale getirildi.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Nizamettin Demirdöven İlköğretim Okulu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Ata “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; can güvenliği her şeyden önemli, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.’’ dedi.

 

“EKSİKLERİ TAMAMLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ata “ Okul Yönetiminin belediyemizden böyle bir talebi oldu. Bizde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi hemen görevlendirdik ve okulların kapanmasıyla beraber de çalışmalarımıza başladık. Okulumuzun Tüm duvarları bakımdan geçti ve onarıldı. Eğitime her noktada destek olmaya, okullarımızdan gelecek taleplere göre de eksiklikleri tamamlamaya devam edeceğiz.’’ diyerek sonlandırdı.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10