Cinnet geçiren koca, karısını öldürüp dostunu yaraladı

Kızılpınar Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen cinnet cinayetle son buldu. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

Çerkezköy 10.07.2019 19:58:00 0
Cinnet geçiren koca, karısını öldürüp dostunu yaraladı

EŞİNDEN ŞÜPHELİNDE

 

İki yıl önce askeriyeden ayrılarak Çerkezköy’e gelen ve bir fabrikada çalışmaya başlayan 32 yaşındaki Fatih E. bir süredir şüphelendiği eşini takibe aldı.  Eşinin telefonunda yakaladığı mesajlardan şüphelenen Fatih E. (32) eşi Elif E.’nin (24) sevgilisi Uğur K.’yı telefonla arayarak buluşma talebinde bulundu. Eşi ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan Fatih K. eşinden ilişki yaşadıkları itirafı üzerine cinnet geçiren Fatih E. Eşi ile birlikte iddiaya göre Atılım Beton kavşağına giderek 28 yaşındaki Uğur K.’yi de arabaya alarak konuşma bahanesi ile Kızılpınar mahallesinde bulunan Kocameşe piknik alanına götürdü.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Tartışmanın alevlenmesi üzerine iddiaya göre Fatih E. İnternetten aldığı tüfeği Uğur K.’ye doğrulttu. Yaşanan tartışması sonucu Uğur K.’nin önüne geçen Elif E. vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.

Paniğe kapılarak olay yerinden kaçmaya çalışan Uğur K.’yi takip eden Fatih E. Uğur K.’yi de sırtından tüfekle vurdu. Eşini öldüren ve sevgilisini de ağır yaralayan Fatih E. kısa süre sonra ağabeyi ile birlikte Jandarmaya teslim oldu. Ağır yaralanan Uğur K. olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine sevk edilirken, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10