Geleneksel Sünnet Şöleni'nde eğlence doruğa çıkacak

Kapaklı Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve bu yıl 15'incisi gerçekleştirilecek olan Geleneksel Sünnet Şöleni programı belli oldu. 19 Temmuz Cuma günü Eski Belediye meydanında yapılacak sünne

Kapaklı 14.07.2019 07:41:00 0
Geleneksel Sünnet Şöleni

Kapaklı Belediyesi tarafından 400’den fazla çocuğun sünneti gerçekleştirilerek, erkekliğe ilk adımı atan çocukların bu özel günlerinde eğlenceler, sürpriz hediyeler ve çeşitli gösteriler düzenlenecek.

 

“TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM”

 

Kapaklı Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 15'.si gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni, 19 Temmuz Cuma günü Eski Belediye Meydanı’nda yapılacak. Kapaklı Belediyesi olarak 400'den fazla çocuğun sünnet işlemlerini gerçekleştirerek çocukların bu özel günlerinde eğlenceler, çeşitli gösteriler düzenleyerek sürpriz hediyeler vereceklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin”  Bizim örf ve adetlerimize yerleşmiş bir inancımızın gereğini yerine getiriyoruz.Bu yıl sünnet olmak için belediyemize müracaat eden çocuklarımızın Kapaklı Devlet hastanemizde sağlıklı ve hijyenik ortamlarda sünnetlerini gerçekleştirdik. Bu süreçte emeği geçen başta belediye personelimiz olmak üzere bizlere her zaman destek olan doktorlarımız ve kıymetli sağlık personelimize ayrıca teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın ve sünnet ailelerimizin heyecanına Kapaklı halkımızla birlikte ortak olacağız. Sünnet Şölenimiz 19 Temmuz Cuma günü saat 15.00 'da Toplu Fotoğraf Çekimi , 17.30’da  Recep Güven Parkı’nda Mevlidi Şerif i, 18.30’da sünnet çocuklarımıza konvoy ve saat 20.30’da  Eski Belediye Meydanı’nda  gerçekleşecek olan kına, konserler ve havai fişek gösterileriyle tamamlanacak.  Ailelerimizin bu anlamlı gününde  yanında olmaya ve çocuklarımızın heyecanlarını birlikte paylaşmak için tüm halkımızı sünnet şölenimize davet ediyorum".dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10