Turnuvada şampiyonlar belli oldu

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Zaferi programı kapsamında 5-14 Temmuz tarihlerinde Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenecek halı saha futbol t

Çerkezköy 14.07.2019 07:02:00 0
Turnuvada şampiyonlar belli oldu

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Zaferi programı kapsamında düzenlenen turnuvada dereye giden takımlar belli oldu.

 

9 TAKIM MÜCADELE ETTİ

 

Turnuvada A grubunda Vergi Dairesi, Taşıyıcılar Kooperatifi, Zabıta Müdürlüğü,. B Grubu’nda Çerkezköy Belediyesi, SGK ve İşkur,C grubunda AK Parti, Basın ve Milli Eğitim Müdürlüğü yer aldı. Oynanan grup karşılaşmaların ardından A Grubu’nda Vergi Daire, B Grubu’nda Çerkezköy Belediyesi ve C grubunda ise AK Parti ile en iyi grup ikinci Milli Eğitim Müdürlüğü yarı finale yükseldi. Yarı final maçlarında rakiplerini mağlup eden Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çerkezköy Belediyesi finale yükseldi.

 

ŞAMPİYON MİLLİ EĞİTİM OLDU

 

Önceki gün oynanan üçüncülük maçında AK Parti Vergi Dairesini mağlup ederek turnuvayı üçüncü tamamlarken, müthiş bir çekişmenin yaşandığı final maçında ise Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü Çerkezköy Belediyesini mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında ise Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü birinci, Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci, AK Parti üçüncü ve Çerkezköy basını ise dördüncü oldu. En centilmen takım ise turnuvada SGK takımı oldu.

 

 

ÖDÜLLERİ PROGRAMDA VERİLECEK

 

Turnuva hakkında bilgilendirmede bulunan Spor İlçe Müdürü Metin Demirbağ “ Dinamik spor A -B-C takımları turnuva yapmış ve 1.2.3. Takımlar belirlenmiştir. Voleybol gençler kategorisinde Çerkezköy Atatürk ilköğretim okulu spor kulübü kız ve Erkek takımları karma lig oluşturarak turnuvaya dahil olmuş ve şehitlere hitaben isim koydukları takımların sonuçları şu şekilde olmuştur. Birinci Ömer Halis Demir takımı ikinci Fethi Sekin, üçüncü Eren Bülbül olmuştur. Teakwando müsabakaları ise Tekirdağ gençlik ve spor kulübü, çorlu Gençlik ve spor kulübü ve Çerkezköy Gençlik ve spor kulüplerinden 60 sporcunun katıldığı müsabakalar bitirilmiştir. Yarışmaların ödülleri 15 Temmuz kutlama programında verilecektir. Bu güne özel düzenlenen bu spor müsabakalarına katılan tüm kurumlarımızın müdürlerine, memur işçi arkadaşlarımıza, spor kulüplerimize teşekkür ediyoru. Halı sahayı  müsabakalar için tahsis eden sayın belediye başkanımız Vahap Akay’a, güvenliği sağlayan Başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10