Alperen Ayaz, Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek

Geçtiğimiz ay Ankara'da yapılan Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda yıldız erkeklerde 53 kiloda Türkiye şampiyonu olan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün milli sporcusu Al

Çerkezköy 16.07.2019 19:12:00 0
Alperen Ayaz, Dünya Şampiyonası

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü ve Alperen Ayaz’ın antrenörlüğünü yapan Milli Taekwondo Antrenörü olan babası Vural Ayaz, Alperen Ayaz’ın çok azimli ve her yarışmada başarıyı hedefleyen bir sporcu olduğunu belirterek, “Alperen Ayaz 2 yılı aşkın Milli formayı giymiş bir milli sporcumuz. Bugüne kadar çıktığı tüm turnuvalarda, şampiyonalarda hep hedefi başarıya yönelik oldu ve öyle de devam ediyor. Bir sporcunun başarıya yönelik hedefi yok ise o sporcu ne bir varlık gösterebilir ne de derece yapabilir. Alperen Ayaz her müsabaka öncesi sıkı  ve disiplinli bir çalışma sergileyerek hazırlık yapmaktadır. Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Dünya Taekwonda Şampiyonası’nda da Alperen Ayaz’ın hedefi  kilosunda dünya şampiyonluğunu kazanmak. Bu nedenle dünya şampiyonası hazırlıklarını sıkı bir şekilde devam sürdürüyor. Alperen Ayaz’ın dünya şampiyonasında hedefi şampiyonluktur” dedi.

 

SPOR KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUR

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Çerkezköy’de, Tekirdağ’da ve Trakya bölgesinde Taekwondo sporunu daha geniş kitlelere yaymak için büyük bir gayret gösterdiklerini kaydeden Ayaz, “Tüm spor dalları gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korur. Spor yapan gençler hem daha sağlıklı birey olmanın yanı sıra ailesine, vatanına da faydalı insanlar olarak yaşarlar. Bu nedenle aileler çocuklarını spora yönlendirsin. belki onlar içinden de ne şampiyonlar çıkacaktır” diye konuştu.

 

AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

Vural Ayaz , “Her zaman spora ve sporcuya destek olan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a şahsım ve sporcularımız adına katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10