Tokgöz: Bursa'da görevimizi başarıyla yerine getirdik

ANDA Arama Kurtarma Tekirdağ İl Temsilciliği 5 kişilik ekiple Bursa Uludağ'da  geçtiğimiz hafta düzenlenen ve derneğin çözüm ortağı olduğu Uluslar arası Uludağ Ultra Trail organizasyonuna katÄ?

Tekirdağ 24.07.2019 16:41:00 0
Tokgöz: Bursa

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ İl Başkanı ve Anda Arama Kurtarma Tekirdağ İl Temsilcisi Mustafa Tokgöz  Bursa Uludağ’da katıldıkları organizasyonla ilgili bilgi verdi. Tokgöz, “13 km, 30 km, 66 km ve 100 km’lik etaplardan oluşan ve farklı ülkelerden 665 sporcunun katıldığı organizasyona ANDA Arama Kurtarma ekipleri olarak 1 merkez, 7 zirve istasyonu oluşturarak, 60 kişilik ekip ve 15 araç ile destek sağladık. Uludağ Ultra Trail organizasyonuna Arama Kurtarma çözüm ortaklığının yanı sıra ANDA Atletizm takımımızdan 4 sporcu ile de katılım sağladık. 24 saat süren yarışta 30 saat görev alarak, 100 km’lik parkur boyunca sporcularımızın güvenli ve kazasız bir şekilde etaplarını tamamlamalarını sağlamada elde ettiğimiz başarıyı atletizm takımımızın 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalyası ile taçlandırdık. Ülkemizin bir çok ilinde faaliyet gösteren ve her alanda başarı elde eden ANDA Arama Kurtarma Temsilciliklerimiz Uludağ Ultra Trail organizasyonundan da başarı ile ayrıldı” dedi.

 

“ÜSTLENDİĞİMİZ GÖREVİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRDİK  “

 

Tokgöz şöyle devam etti, “ANDA Arama Kurtarma Tekirdağ Temsilciliği olarak yakın zamanda başlayacak olan AFAD eğitimleri öncesinde, dünyanın en ünlü markalarıyla Bursa’da bir araya gelerek aynı karede yer almak, onlara yarışma ve çalışma yapmak gönüllülerimiz için güzel bir başlangıç ve tecrübe oldu. Tekirdağ Temsilciliği olarak yaptığımız gönüllülük çağrısına cevap veren 250’den fazla gönüllümüzle 5 aydır düzenlediğimiz kamplar, geziler, eğitimler ve sosyal faaliyetlere böyle büyük bir organizasyonuna dahil etmek hem gönüllülerimizin saha tecrübesini hem de olaylara müdahale konusunda bilinçlenmesi açısından çok yararlı ve faydalı oldu. Tecrübeleriyle ekibimize destek olan Bursa ve Manisa Temsilciliklerimize ve üstlendikleri görevleri hakkıyla yerine getiren Tekirdağ ekibime çok teşekkür ediyorum.”

 

“EYLÜL AYI İTİBARİYLE RESMEN TEKİRDAĞ’IN HİZMTİNDE OLACAĞIZ”

 

ANDA Arama Kurtarma Tekirdağ İl Temsilciliği olarak eylül ayında resmen Tekirdağ’ın hizmetinde olacaklarını da belirterek “Bugüne kadar üstlendiğimiz her görevi başarıyla sonlandırmanın gururu ve ülkemizi dünyanın her yerinde hakkıyla temsil etmenin onuru ile her daim görev almaya hazırız. Başarılı olmak için bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Eylül ayı itibariyle tüm eğitimlerini tamamlayarak resmi olarak Tekirdağ halkının hizmetinde olacak olan ANDA Arama Kurtarma Ekibimizin de diğer illerdeki temsilciliklerimiz gibi her alanda  birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yaparak başarılı olacağından da kesinlikle şüphem yoktur. Tüm kamu kurumlarıyla ve STK’larla ortak hareket ederek Tekirdağ’ımıza yakışır donanımlı bir ekip kurma yolunda emin adımlarla hızla ilerlemekteyiz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN 

 

 

 

 

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10