Gençlerden Trabzonspor'a destek

​​​​​​​Çerkezköy'de ikamet eden ve Trabzonspor'a gönülveren gençlerden oluşan Trabzonsporlular Grubu,  önceki gün Çerkezköy belediye Binası önünde b

Çerkezköy 29.07.2019 15:01:00 0
Gençlerden Trabzonspor

Çerkezköy’de yaşayan Trabzon kökenli gençler başta olmak üzere Trabzonspor’a gönül veren gençlerin oluşturduğu Gençler Trabzonspor Taraftar Grubu, Pazar günü İstanbul Sütlüce Sahili’nde Trabzonspor’a destek amaçlı düzenlenen konsere katıldılar. Trabzonspor için her türlü katkı ve desteği yapmaya hazır olduklarını belirten Çerkezköy Gençler Trabzonspor Taraftar Grubu Lideri Okan Akkuş, etkinliğe katılan tüm takım taraftarlara teşekkür etti.

 

 KATILIMIMIZLA EN BÜYÜK TARAFTAR TOPLULUĞU OLDUK

 

Okan Akkuş, İstanbul Sütlüce’de yapılan etkinliğin çok iyi ve büyül ilgi gördüğünüde belirtti. Akkuş,  “Çerkezköy Gençler Trabzonspor Taraftar Grubu olarak Trabzonspor için ‘1 meşale de sen yak’ organizasyonumuz kapsamında 28 Temmuz akşamı İstanbul Sütlüce Sahili'nde sanatçı Hilmi Yerekaban, İslam Yıldız ve Ekin Uzunlar konserine yoğun bir  katılım sağladık. Katılımımızla Sütlüce’de Çerkezköy’den çok büyük bir taraftar grubu olduk. Katılımımızda Ahmet Ağaoğlu Başkanımızın yanında yerimizi aldık” diye konuştu .

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10