Başakşehir okullarından İskoçya çıkarması

Başakşehir Okulları öğrencileri ve İngilizce Öğretmeni Leyla Yılmaz ile birlikte İskoçya'da iki hafta sürecek olan bir macera kampına katıldı.

Kapaklı 30.07.2019 15:07:00 0
Başakşehir okullarından İskoçya çıkarması

ARKADAŞLIKLAR EDİNDİLER

 

9-17 yaş arasındaki öğrencileri kabul eden, Edinburgh’a bir saat uzaklıkta İskoçya’da bir macera merkezinde öğrencilere tarihi ve kültürel ortamlar sunulurken kamp kapsamında öğrenciler İngilizcelerini geliştiriyor ve yeni arkadaşlıklar edindiler.  Başakşehir Okulları öğrencileri Edinburgh PGL Yaz Okullarında macera aktivitelerine katılarak, İngilizce eğitimi ve İngiliz öğrencilerle doğal yaşam içerisinde yaptıkları etkinlikler sayesinde hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. İçerisinde yelkencilik, okçuluk, dağcılık, bungee jumping, kayak, rafting ve spor turnuvalarının olduğu çeşitli aktivitelerin yoğun şekilde gerçekleştirildiği bir kamp geçiriyor.

 

 

 DİL EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYORLAR

 

Başakşehir Okullarının ana temalarından olan “uygulamalı eğitim” ve “yaparak yaşayarak öğrenme” anlayışları ekseninde öğrenciler İngiliz Öğretmenlerden “İngilizce Eğitimini” birebir alıyor. Başakşehirli Öğrenciler İngiliz Öğretmen ve öğrencilerle karşılıklı konuşarak fikir alışverişinde bulunuyor ve İngilizce dil eğitimlerine katkı sağlıyorlar. Öğrenciler bu kamp sayesinde İngilizceyi günlük yaşam içerisinde kullanma becerilerini geliştirerek aktif bir biçimde konuşuyorlar.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10