Yaşlı ve engellilere özel araç tahsis edecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince akraba ve mezar ziyareti yapmak isteyen yaşlı ve engelli vatandaşlar için özel araç tahsis edecek.

Tekirdağ 5.08.2019 17:43:00 0
Yaşlı ve engellilere özel araç tahsis edecek

DÖRT GÜN HİZMET VERECEK

 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı’nda eş, dost ve mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar için engelli ve yaşlı hizmeti aracı ile hizmet verilecek.  Kurban Bayramı’nın 1’inci gününden 4’üncü gününe kadar (11 Ağustos – 14 Ağustos arası) saat 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Engelli ve Yaşlı Hizmeti Aracından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Alo 153 Büyükşehir Belediyesi hattından randevu alabilirler.

 

“Vatandaşların yanında olmaya devam edeceğiz”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kurban Bayramı sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının en üst seviyeye çıktığı günlerdendir. Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın akraba ve kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızca özel araç tahsis ettik. Tüm özel günlerde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10