Başkan Çetin'den CHP İlçe teşkilatına ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  2020-2024 Stratejik plan toplantıları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Çetin ziyarette yaptığı konuşmada â

Kapaklı 7.08.2019 15:47:00 0
Başkan Çetin

Kapaklı CHP İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin partililerle Kapaklının sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

“FİKİRLERİNİZİ DİNLEMEYE HAZIRIM”

 

Gerçekleştirdiği ziyarette birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Çetin, “Yaklaşık 5 ay önce bir seçimi atlattık. Bu sürecin ardından artık ‘Kapaklı için birlikte neler yapabiliriz?’ diye düşünmeliyiz. Bütün siyasi partilere ziyaret gerçekleştireceğim. İlk ziyaretimi sizlere yapmak istedim Kapaklı’mıza hiçbir ayrım gözetmeksizin kaliteli bir hizmet vermenin derdindeyiz. İlçemiz için faydalı olacak bütün fikirlerinizi dinlemeye ve gerçekleştirmek için çalışmaya hazırım.” dedi.

 

 

“UYGULAMAYA KOYULACAĞIZ”

 

Çetin “ Öncelikle belediyemizin kısa, orta ve uzun vadeli amaçlarını temel ilke ve politikalarını hedef ve önceliklerimizi belirliyoruz. Bunlara ulaşmak için izleyeceğimiz yöntemlerle kaynak dağılımı içeren bir şekilde yol haritası belirliyoruz. Bunlara ek olarak, kurumsal yapımızı pekiştirmek, daha dinamik bir yapıya kavuşmak etkin ve kaliteli hizmet sunmak, verimliliği artırmak için stratejik planımızı en kısa sürede tamamlayarak uygulamaya koyacağız.” dedi.

 

“YENİ ŞEHİR PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 

Başkan Çetin, hayata geçirmek için planlama ve çalışması devam eden projelerden bahsederek parti üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. Kapaklı’nın vizyonunu ve geleceğini geliştirmek için yeni şehir projesini hayata geçireceklerini ifade eden Çetin “Kapaklının vizyonunu ve geleceğini geliştireceğini inandığımız bu projede siz değerli Cumhuriyet Halk Partililerin diğer siyasi parti temsilcilerine STK’ların, Halkımızın desteklerine ve düşüncelerine her zaman açığım.”dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10