Giyim kutuları Kapaklı'ya da konulacak

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, Bayram öncesi Çerkezköy'de cadde ve sokaklarda belli yerlere koydukları giyim kutularının aynılarını Kapaklı'da d

Çerkezköy 16.08.2019 15:44:00 0
Giyim kutuları Kapaklı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı’na seçilmesinin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gülnur Kocaçınar, yeni bir projeyi daha hayata geçirmiş, vatandaşların kullanmadıkları kılık kıyafetleri toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak olan giyim kutuları Çerkezköy sokaklarına konulmuştu.

 

KAPAKLI’YA DA 30 ELBİSE KUTUSU KOYACAĞIZ

 

Türkiye Sakatlar  Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “ Dernek üyelerimiz başta olmak üzere ilçe genelindeki  ihtiyaç sahibi engeli kardeşlerimizin giysi ihtiyacını karşılamak ve onlara bu yönde de katkı sağlamak için kentimizin belirli noktalarına 30 adet giysi kutusu koymuştuk. Önümüzdeki günlerde de kardeş ilçemiz olan Kapaklı’ya da 30 adet giysi kutusunu monte edeceğiz.

Daha öncede belirttiğim gibi vatandaşlarımızdan ricamız giymedikleri ya da az giydikleri giysileri çöpe atmasınlar, yıkayıp ütüleyip giysi kutusuna atsınlar. Gün içinde görevli arkadaşlarımız kutu içinden bunu toplayıp dernekte ihtiyacı olan vatandaşlarımıza veriyoruz.  Çerkezköy’de önümüzdeki günlerde de belirli noktalara giyim kurularının konulmasına başlanacak ve ilçe genelinde toplamda 150 adet olacak.”dedi.

 

TSD ÜLKE GENELİNDE GİYSİ KUTUSUNU YAYGINLAŞTIRACAK

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur  Kocaçınar, giyim kutularının ülke genelinde de yaygınlaştırılması yönünde genel merkezin çalışma başlattığını da belirterek, “Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezimiz  ülke genelindeki  tüm şubelerimizin bulunduğu il ve ilçelere  giyim kutusu konulması için çalışma başlattı. Biz şu anda pilot bölge olarak ilk başlatılan ilçe olduk. Giyim kutuları genel merkezimiz tarafından yaptırılmakta ve şubelerimize gönderilmektedir. Giyip kutularının kısa zaman içinde halkımızın benimseyerek sahip çıkacağına da inancımız tam” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10