İşyerini kumarhaneye çevirmişler

Tekirdağ'da polisin daha önce mühürlediği işyerinin mühürlerini söküp, İstanbul'dan müşteri getirerek kumar oynatanlara yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 50 kişi hakkında işlem yapıld?

Tekirdağ 16.08.2019 17:23:00 0
İşyerini kumarhaneye çevirmişler

İŞYERİ MÜHÜRLENDİ

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Süleymanpaşa ilçesinde bir işyerinde kumar oynandığını belirledi. Boş olarak kiralanan ve kumarhaneye çevrilen işyeri malzemelere el konularak polis ekipleri tarafından mühürlenip, kapatıldı. Polis, ekipleri takibe aldığı işyerinin mühürlerinin sökülerek yeniden kumar oynandığını belirledi. İşyeri sahiplerinin İstanbul'dan özel getirdikleri müşterilere de kumar oynattığını tespit eden polis, işyerine operasyon düzenledi. Operasyonda 49 kişi kumar oynarken yakalandı. Operasyonda daha önce el konulan kumar malzemelerinin yerlerine yenisi konulan tombala aletleri, kart ve pulların da aralarında olduğu malzemelere yeniden el koydu.


50 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

 

Kumarhane ikinci kez mühürlenirken, gözaltına alınan 50 kişiye Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapıldı. İşyeri sahibi görülen Tayfun Ş.'ye ise 'kumar oynatmak için yer ve imkan sağlamak ve mühür fekki' suçundan işlem yapıldı. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10