Öztürk :90 dakika koşan bir takım olacağız

Kızılpınarspor Kulübü Başkanı Birol Öztürk,  gazetemize yaptığı açıklamada,bu yılda ligde fırtına gibi eseceklerini ve geçen yıl son anda kaçırdıkları Süper Amatör lige bu yÄ?

19.08.2019 13:33:00 0
Öztürk :90 dakika koşan bir takım olacağız

Kızılpınarspor Kulübü başkanı Birol Öztürk, “Tecrübeli ve başarılı hocamız İsmail İnan’ın raporları doğrultusunda bu yıl kadromuz yeni transferlerle daha da güçlendi. Kızılpınar bu sezon 90 dakika yorulmadan koşan ve sahada basmadık yer bırakmayan ve mücadele güçlü yüksek bir takım olacak.

SAHADA 90 DAKİKA KOÇAN BİR TAKIM OLACAĞIZ

Kızılpınarspor Kulübü Başkanı Birol Öztürk, “Fizik gücü yüksek ve doksan dakika yorulmadan koşan bir takım olacağız. Bu nedenle yeni sezon da kadromuzu da bu şekilde oluşturduk ve yeni sezon hazırlıklarımızı sıkı şekilde sürdürüyoruz. Geçen iki yıldır son anda yaşadığımız şansızlığı bu sezon yaşamak istemiyoruz ve hedefimiz süper amatör lig. Tecrübeli ve başarılı hocamız İsmail İnan’ın raporları doğrultusunda bu yıl kadromuz yeni transferlerle daha da güçlendi. Dediğim gibi Kızılpınarspor bu sezon 90 dakika yorulmadan koşan ve sahada basmadık yer bırakmayan ve mücadele güçlü yüksek bir takım olacak” dedi.

“HAZIRLIK MAÇLARINA ÖNEM VERİYORUZ”

Hazırlık maçlarına büyük önem verdiklerini kaydeden Öztürk”  Hazırlık maçları bir takım için olmazsa olmazlardandır. Çünkü yapacağınız hazırlık maçlarında takımın aksayan yönlerini görerek oraları onarmak ve hataya düşmektedir. Kısaca her yönü il lig maçlarında takım olarak hata yapmamak için her mevkide önlem alarak aksaklıkları gidermektir bu bakımdan hazırlık maçları önemlidir. Hazırlık maçlarında yenilmişin yenmişin bu önemli değil. Hazırlık maçlarının takımlar için önemi takımın aksayan yönlerinin tespit edilmesi ve giderilmesine olanak sağlamasıdır” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10