Halkımızın güvenine layık olacağız

Bahçelievler  ve Karaağaç mahallelerinde başlayan dere ıslah ve temizlik çalışmaları Atatürk mahallesinde devam ediyor.Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin derelerdeki çalışmaları en kısa sÃ?

Kapaklı 23.08.2019 19:12:00 0
Halkımızın güvenine layık olacağız

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi İş birliği ile Atatürk mahallesi içerisinden geçen dereler de temizlik ve ıslah çalışmaları başladı.

 

“EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ”

 

Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklamasında " Öncelikle kentimiz genelindeki derelerimizde  sürdürdüğümüz çalışmalarımıza verdiği desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum. Derelerimizde ki çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak şehrimize yakışır bir görünüme kavuşturacağız.Halkımızın güvenine layık olacağız. Söz verdiğimiz gibi akılla, tutkuyla ve aşkla daha yaşanabilir Kapaklı için gece gündüz demeden çok çalışacağız. Biliyoruz daha yapacak çok işimiz var. Birlikte el ele gönül gönüle , omuz omuza vererek şehrimizi yine birlikte kalkındıracağız. "dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10