BAL'da grubumuz belli oldu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'un rakipleri belli oldu. Temcimiz 11.grupta mücadele ederken, grubunda Edirnespor, Uzunköprüspor, Vizespor, Lüleburgazspor, Tekirdağspor, Bi

27.08.2019 16:15:00 0
BAL

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan Amatör İşler İcra Kurulu, 2019 - 2020 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi.2019-2020 Sezonu Spor Toto BAL Fikstür Çekimi ve Bilgilendirme Toplantısı ise 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat 15.00'te, İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirilecek.

 

Spor Toto BAL Ligi 21-22 Eylül 2019 tarihinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

 

11.GRUPTA YER ALACAK

 

Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor Kulübü 11.grupta mücadele edecek. Temsilcimizin grubunda Tekirdağspor, Edirnespor, Uzunköprüspor, Vizespor, Lüleburgazspor, Bigaspor, Bozcaadaspor, Kocaeli’nden iki ve İstanbul grubundan gelecek dört takım yer alıyor. Öte yandan grupta mücadele edecek dört İstanbul takımı ve iki Kocaeli takımı ise 30 Ağustos’ta çekilecek kuranın ardından belli olacak.

 

TRABZON’U ÜÇ TAKIM TEMSİL EDECEK

 

Bölgesel Amatör Lig 1 grupta Diyarbakır’dan iki, Tunceli, Bingöl, Muş, Ağrı, Van, Hakkari, Bitlis, Siirt, Mardin, Batman’dan birer takım yer alırken, ikinci grupta ise Gaziantep’ten üç, Şanlıurfa’dan iki, Adıyaman’dan iki, Elazığ’dan iki, Malatya’dan iki, Kahramanmaraş’tan iki ve Kilis’ten bir takım yer alıyor. 3 Trabzon takımının yer alacağı üçüncü grupta Rize’den iki,. Gümüşhane’den , Bayburt’tan, Erzincan’dan, Erzurun’dan, Artvin’den, Ardahan’dan, Kars’tan ve Iğdır’dan birer takım yer alıyor. BAL dördüncü grupta Samsun’dan üç takım yer alırken, Giresun’dan iki, Ordu’dan iki, Sivas’tan, Tokat’tan, Amasya’dan, Çorum’dan, Sinop’tan, Çankırı’dan ve Kastamonu’dan birer takım şampiyonluk mücadelesi verecek. 5’inci grupta Mersin’den üç takım yer alırken, Adana’dan, Hatay’dan, Kayseri’den ikişer takım bulunuyor. Grupta ayrıca Osmaniye’yi, Nevşehir’i, Yozgat’ı, Aksaray’ı birer takım temsil edecek.

 

10’UNCÜ GRUPTA BEŞ İSTANBUL TAKIMI VAR

 

Ankara’dan dört takımın yer alacağı 6’ıncı grupta Eskişehir’den iki, Düzce’den iki, Zonguldak’tan iki,Kırıkkale, Karabük, Bolu ve Bartın’dan birer takım yer alacak. Konya ve Antalya’dan üçer takımın yer aldığı 7’inci grupta Burdur’dan iki, Denizli’den iki, Muğla’dan iki, Isparta ve Karaman’dan birer takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Ege bölgesi takımlarının yer aldığı 8’inci grupta İzmir’den üç, Manisa’dan üç, Balıkesir’den üç, Aydın’dan iki, Afyon’dan iki ve Uşak’tan bir takım bulunuyor.  Dört İstanbul takımının mücadele edeceği 9’uncu grupta Bursa’dan dört, Sakarya’dan üç, Kütahya’dan iki ve Bilecik’ten bir takım yer alıyor. 14 takımın mücadele edeceği 10’uncu grupta İstanbul’dan beş, İzmir’den dört, Kocaeli’nden üç ve Yalova’dan iki takım yer alıyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10