Sarıkurt: Sorunlar çözüme kavuşacak

24'üncüsü düzenlenen "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Kazımiye Mahallesi'nde mahall

Çorlu 28.08.2019 16:01:00 0
Sarıkurt: Sorunlar çözüme kavuşacak

Düzenlenen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” toplantısı öncesinde Kazımiye Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle sohbet eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mahallenin ihtiyaçlarına ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yerinde incelemelerde bulunurken, kendisini basketbol sahasına davet eden gençleri de kırmayarak onlarla basketbol oynadı.

 

TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Kazımiye Mahallesi'nde yirmi dördüncüsü düzenlenen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşması Muhtarlık binası yanında bulunan park alanında gerçekleştirildi. Toplantıda Başkan Ahmet Sarıkurt Çorlu’da devam eden ve planlanan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantıya Başkan Sarıkurt’un yanı sıra Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Özcan Veysel Tunçcan, İbrahim Turgut Bolat, Güner Çetin ve Kemaleddin Avcı, Belediye Meclis Üyeleri Vijdan Yılmaz ve Kazımiye Mahallesi Muhtarı Yıldız Çelik katıldı. Başkan Sarıkurt gerçekleştirdiği sunum ve bilgilendirmelerin ardından vatandaşlardan gelen soru ve önerileri yanıtladı. Gelen soru ve önerileri değerlendirerek tek tek kayıt alınmasını sağlayan Başkan Sarıkurt, taleplerin kısa vadede çözüme kavuşabilmesi için başkan yardımcılarının yanı sıra birim müdürlerini de bilgilendirdi.

 

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10