Başkan Çetin'i piknik şölenine davet ettiler

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk ve yönetimi, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i makamında ziyaret ederek, hafta sonunda gerçekleştirecekleri piknik

Kapaklı 4.09.2019 14:47:00 0
Başkan Çetin

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti.

DERNEKLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Ziyarette gelecek kuşaklara geçmiş adet, gelenek ve göreneklerini aktarmada önemli bir görevi üstlenen hemşehri derneklerinin her zaman yanlarında olacaklarını, Kapaklı'da birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "İlçemizdeki hemşeri derneklerimiz bir Türkiye mozaiğidir. Bu konuda şanslıyız ve bir çok kültürü bir arada yaşıyoruz. Davetiniz için teşekkür ediyor tüm halkımızı bende şölenimize davet ediyorum." dedi.

“15’İNCİSİNİ DÜZENLİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin, Dernek Başkanı Mehmet Aktürk ve yönetimine teşekkür etti. Ziyarette konuşan Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet  Aktürk, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz piknik şölenimizin bu yıl 15’incisini gerçekleştireceğiz. Pazar günü Kazak gölünde gerçekleştirilecek olan piknik şölenimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” diye konuştu.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10