Kapaklı'da okul bahçeleri temizleniyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in talimatıyla ilçe genelindeki okulların bahçelerinde yıkama ve çevre temizliği çalÄ?

Kapaklı 5.09.2019 13:25:00 0
Kapaklı

2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül’de başlayacak. Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı öncesi Kapaklı Belediyesi tarafından ilçe genelindeki tüm okulların bahçeleri süpürülüp, yıkanıp, genel mıntıka temizlikleri yapılıyor.

“EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki tüm okulların mıntıka temizliklerini yaparken okul bahçelerinde biriken çöp ve moloz yığınlarını da temizleyerek okul bahçelerini yıkıyor. Eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Öncelikle, çocuklarımızın sağlıklı olması, yaşadıkları kente ve daha önemlisi ülkemize faydalı birer birey olarak yetişmeleri en büyük dileğimiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi fiziki koşulların oluşturulması için sürdürdüğümüz bu çalışmalar ile okullarımız yeni eğitim-öğretim dönemine tertemiz bir şekilde girmiş olacak” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Çetin “Bu kapsamda Kapaklı'mızda bulunan tüm okullarımızın bahçelerinde önce süpürme işlemi sonrada basınçlı su ile yıkama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dönem içerisinde de devam edeceğiz. Bu vesile ile 2019- 2020 eğitim yılında tüm öğretmenlerimize, eğitim camiasına hizmet veren tüm kardeşlerime ve değerli velilerimize kolaylıklar diliyor, yarınımız olan sevgili çocuklarımıza başarılar temenni ediyorum” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10