Çerkezköy'deki okullarda çevre düzenlemesi

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe genelindeki okullarda 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı öncesi çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri ayrıca Fatih mahallesi ambardere bölgesi

Çerkezköy 6.09.2019 13:43:00 0
Çerkezköy

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasına kısa bir süre kala, ilçe genelindeki okullarda çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan Raif Dinçkök Ortaokulu’nun bahçe duvarlarının yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay “ İlçemizde geçtiğimiz aylarda yaşanan yoğun yağışla birlikte çöken Raif Dinçkök Ortaokulu’nda yaklaşık 80 metrekare bahçe duvarını yaparak üzeri tel çit ile kaplandı. Ayrıca Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde de yaklaşık 90 metrekarelik bahçe duvarı yapımı tamamlandı” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Çerkezköyl genelindeki okullarda ihtiyaç duyulan bakım ve düzenleme çalışmaların yapımının Çerkezköy Belediyesi tarafından devam edeceğini ifade eden Akay “ Bu vesile ile 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın şimdiden başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm öğrenci kardeşlerime başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum” ifadelerini kullandı.

“SICAK ASFALT İLE KAPLANIYOR”

Fatih Mahallesi Ambardere Bölgesi’nde bulunan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi yollarının yapım çalışmalarında sona gelindiğini kaydeden Akay çalışmaları tamamlanan okul yollarında sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.Akay “Ambardere Okullar Bölgesi’ndeki okul yollarının altyapısı tamamlanarak, asfalt altı malzeme serimi yapıldı ve daha sonra sıcak asfalt serimi başladı. Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi yollarının kalan 1500 metrekarelik kısmını da yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan tamamlamış olacağız” diye konuştu.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10