Kızıltoprak için veda yemeği

2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcısı olarak atanan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'a veda yemeği düzenlendi.

Ergene 6.09.2019 13:59:00 0
Kızıltoprak için veda yemeği

Marmaracık Mahallesi açık düğün salonunda Ergene Kaymakamlığı görevinden İzmir Vali Yardımcılığı görevine atanan Fatih Kızıltoprak için veda yemeği düzenlendi. Yemeğe İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Ergene Tugay Komutanı Topçu Kur.Albay Erdoğan Koçoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, siyasi partiler, STK’lar ve vatandaşlar katıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de katılım sağladığı veda yemeğinde Başkan Yüksel, Kızıltoprak’a Ergene’de yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken yeni görevinde de başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapmış olduğu konuşmasında, “Bizim için hem üzüntülü bir gün hem de sevinçli bir gün, çünkü daha önce Tokat Suluray’a, Borçka İlçelerine gittiğimde orada görev yapmış olan Kaymakamımız Fatih Kızıltoprak’ın iz bıraktığını, sevgi bıraktığını gördüm. Aynı şekilde Ergenemizde de Kaymakamımız kalıcı izler ve sevgi bıraktı, ben inanıyorum ki yeni görev yeri İzmir’de de kalıcı eserleri olacak, bilgi birikimi ve çalışkanlığı ile başarısını Ergene’de bir kez daha göstermiştir. Kendisiyle çok uyumlu çalıştık, birlikte güzel çalışmaların altına imza attık. Ergene’ye Ergene halkına vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı ben bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

GÖREV YAPMAKTAN MUTLU OLDUM

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Belediyesi Meclisi’nin almış olduğu karar doğrultusunda Kızıltoprak’a veda gecesinde fahri hemşerlik beratı takdim ederken ayrıca Marmaracık Mahallesi 1. Caddeye Ergene Kurucu Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın adını verdiklerini de belirtti.Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e bu güzel hediyeleri ve düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Kızıltoprak, Ergene’de görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, Ergene Belediyesinin çalışmaları ile yeni kurulan bir ilçenin gelişip büyüyerek örnek gösterilerek İlçe Belediye olduğunu belirtti.

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10