Başkan Çetin vatandaşlara aşure dağıttı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Muharrem ayı dolayısıyla Mevlana camii önünde öğle namazı çıkışında vatandaşlara aşure dağıttı. Her yıl Muharrem Ayı'nın 10'uncu günü

Kapaklı 10.09.2019 16:04:00 0
Başkan Çetin vatandaşlara aşure dağıttı

Kapaklı Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla ilçedeki tüm camilerde öğle namazı sonrası vatandaşa aşure dağıttı.

BAŞKAN ÇETİN’DE KATILDI

Kapaklı Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla öğle namazı sonrasında Belediye meydanında ve ilçe genelindeki camilerde aşure dağıtıldı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Mevlana caminde dağıtıma katılarak, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

“MUHARREM KARDEŞLİK AYIDIR”

İlçenin 23 noktasında 8 bin kişilik aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Şuanda eski Belediye Meydanı da olmak üzere birçok noktada aşure dağıtımı için meclis üyelerimizi görevlendirdik. Sadece AK Parti ve MHP değil tüm partiden meclis üyelerimizle beraber her yerde vatandaşımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. Muharrem kardeşlik ayıdır, birlik ayıdır, dayanışma ayıdır. Biz de Kapaklı’da kardeşçe yaşıyoruz ve bu duyguları pekiştirmek için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını kutluyorum.’’ dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10