1.Amatör Kümede heyecan başlıyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme'de heyecan hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmalarla başlıyor. 3 grupta 23 takımın mücadele ettiği ligde temsilcilerimiz Kızılpınarspor, Çerkezgücüspor ve Kızılp

11.09.2019 13:50:00 0
1.Amatör Kümede heyecan başlıyor

Tekirdağ 1.Amatör Küme 15 Eylül tarihinde oynanacak olan müsabakalar ile start alacak. Bu sezon ligde Çerkezköy’ü Kızılpınarspor, Çerkezgücüspor ve Kızılpınar Uzayspor takımları temsil edecek.

 

A GRUBU’NDA SEKİZ TAKIM YER ALIYOR

 

Pazar günü oynanacak olan maçlarla başlayacak 1.Amatör Küme’de 3 grupta toplam 23 takım yer alacak. A grubunda Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, Karadeniz Gençlikspor, Tekirdağ Adaletspor, Akçeşmespor, Eriklice Zeytinspor, Müretftespor, Şalgamlı Gençlikspor ve Kozyörükspor ligde şampiyonluk hesapları yapacak. Ligin ilk haftasında Erikli Zeytinspor Şarköy Sahası’nda Pazar günü saat 15.00’de Müreftespor’u konuk ederken, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise 13 Kasım Sahası’nda saat 18.00’de Akçeşmespor karşısında üç puan arayacak. Haftanın önemli karşılaşmasında Şalgamlı Gençlikspor ile Karadeniz Gençlikspor Hayrabolu Sahası’nda saat 14.00’de karşı karşıya gelirken, grubun bir diğer karşılaşmasında ise Tekirdağ Adaletspor Kozyürükspor’u konuk edecek.

 

İLK KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

Ligde B Grubu’nda ise Büyük Çınarlıspor, Hürriyet Yıldız Gençlikspor, Çerkez Müsellimspor, Hayrabolu Belediye Gençlikspor, Esenspor, Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü, Sağlıkspor ve Aşağısevindikspor takımları yer alıyor. Ligin ilk haftasında Büyük Çınarlıspor evinde Hürriyet Yıldız Gençlikspor’u kounk edecek. 13 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’De başlayacak. Grubun iddialı takımlarından Sağlıkspor ise Ergene Sahası’nda saat 15.00’de Esenspor’u konuk edecek. Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü ise deplasmanda Hayrabolu Belediye Gençlikspor’a konuk olurken, karşılaşma ise Hayrabolu Sahası’nda saat 17.00’de oynanacak. Grubun son karşılaşmasında ise ligin iddialı ekiplerinden Aşağı Sevindikspor Ulaş Sahası’nda saat 13.00’de Çerkez Müsellimspor’u konuk edecek.

 

KIZILPINARSPOR EVİNDE

 

Temsilcilerimiz Kızılpınarspor, Çerkezgücüspor ve Kızılpınar Uzayspor’un yer aldığı C grubunda Çorlu Pazarspor, Çorluspor, Çukuryurtspor, Tekirdağ Marmaraspor da şampiyonluk mücadelesi verecek. Ligin ilk haftasını Çorlu Pazarspor bay geçerken, temsilcilerimizden Kızılpınarspor evinde Saray temsilcisi Tekirdağ Marmaraspor’u konuk edecek. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 17.00’De başlayacak.

 

KIZILPINAR UZAYSPOR ÇORLUSPOR’U KONUK EDECEK

 

Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezgücüspor ise ise ilk hafta karşılaşmasında evinde Saray ekiplerinden Çukuryurtspor’u konuk edecek. Karşılaşma ise Çerkezköy 29 Ekim Spor Komplesinde saat 15.00’de oynanacak. Geçtiğimiz sezon 2.Amatör ligde büyük başarı elde ederek 1.Amatör Kümeye yükselen temsilcimiz Kızılpınar Uzayspor ise güçlü rakibi Çorluspor’u konuk edecek. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanacak ve büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10