Çetin'den Kaymakam Hamitoğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin , Kapaklı Kaymakamlığına atanan ve görevine başlayan Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu'nu makamında  ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Kapaklı 13.09.2019 17:30:00 0
Çetin

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyarette Kapaklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında bilgiler de paylaşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin kaymakamlık ile el ele vererek Kapaklı için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Çetin “Trakya'mızın gözbebeği , tarım ve sanayi kenti , Türkiye'mizin mozaiği Kapaklımıza hoş geldiniz. Kapaklı Belediyesi olarak ilçemizdeki bütün kurumlarımızla bir aile gibiyiz. İlçemizi daha yaşanabilir kılmak ve güzelleştirmek adına tüm kurumlarımız  ile ortak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kaymakamımız Bülent Hamitoğlu  ile birlikte birlik ve  beraberlik içerisinde ilçemize güzel hizmetler kazandıracağız. Yeni görevinizde tekrar başarılar diliyorum”diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ise ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e  teşekkür ederek birlik ve beraberlik içerisinde Kapaklı için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını kaydetti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10