Sarıkurt meslek komiteleri toplantısına katıldı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısına katıldı. Toplantıda bölge sorunları masaya yatırıldı.

Çorlu 16.09.2019 18:19:00 0
Sarıkurt meslek komiteleri toplantısına katıldı

Sektörel ve bölge sorunlarının görüşüldüğü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 2019 yılı Meslek Komiteleri 2. Bileşik Toplantısı açılış konuşmasını Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan yaparken, komitelerin mesleki ya da şehrin sosyo-ekonomik sorunlarına karşı olan duyarlılığı, etkin ve örnek çalışmaları ile yol gösterici olduklarını kaydetti.

 

“ÇORLU TSO’YA KALACAKTIR”

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise Ergene Belediyesi olarak sanayicinin ve ticaretle uğraşan vatandaşların her zaman yanında olduklarını ifade etti. Yüksel’in ardından konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt "Çorlumuz ve Ergenemiz hem bölgemizde hem Türkiye'de üreten, ülkenin ve dünyanın dikkatini çeken bir şehirdir. Şehirler büyürken elbette ki olumlu yanları olduğu gibi olumsuzlukları da vardır. Dikkatimi çeken bir konu ise; nüfusumuz her geçen gün hızla çoğalsa da insan ilişkilerinde hala çok sıcak ve pozitifiz. Bölgemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın bölgemizde, ülkemizde ve hatta uluslararası alanda başarılı olmasından ve bizleri temsil etmesinden dolayı mutluluk duyuyorum.  Biz özel bir şehiriz. Bu şehre hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. Biz dertleri il ölçeğinde ama dermanı kurumlar bazına ilçe bazında olan bir şehiriz. Bu da bizim şehrimizin sorunlarının çözümü noktasında daha fazla birlik ve beraberlik duygusu içerisinde olmamız gerektiğini ortaya koyuyor.  Belediyemizin, belediye başkanlığımızın kapıları hep birlikte kullanmak üzere Çorlu TSO'ya açıktır." dedi.


PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Konuşmaların tamamlanmasının ardından başarılı çalışmalarından dolayı Çorlu TSO 5, 13 ve 14. Meslek Komitelerine Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan tarafından plaket ve başarı belgesi takdim edildi.

Haber/Sevay KARDEŞ
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10