" Bölgesel Amatör Lige Katılıyoruz"

Günlerdir Çerkezköy kamuoyunda binlerce kişinin merak ettiği '1911 Çerkezköy Doğanspor  Bölgesel Amatör Lige katılacak mı? Katılamayacak mı?' sorusu dün cevabını buldu. Kulüp Başka

Çerkezköy 17.09.2019 16:43:00 0
" Bölgesel Amatör Lige Katılıyoruz"

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Çerkezköy 1911 Doğanspor  da yönetim belirsizliği sona erdi. Kulübün mevcut başkanı Kazım Asbaş’ın istifası sonucunda yönetimde yapılan görev dağılımında Tolga Tokoçin 1911’in yeni başkanı oldu.

 

ASBAŞ VE İKİ YÖNETİCİ İSTİFALARINI SUNDU

 

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre yaparak, görevini bırakan Çerkezköy 1911 Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş, kongrenin geçersiz sayılması nedeniyle başkanlığa devam etmişti. Yeniden bir olağanüstü kongreyle görevi bırakması için zamanın daralması nedeniyle istifa ederek, yeni bir yönetim oluşmasının önünü açma kararı alan Kazım Asbaş'ın yönetim kurulu üyesi Bahadır Atasever ve İsmail Aran ile istifa dilekçelerini yönetime sundu.

 

“LİGE KATILACAĞIZ”

 

Üç istifanın ardından önceki akşam toplanan yönetim kurulu kulübün yeni başkanı olarak Tolga Tokoçin’i oy birliği ile seçti. Öte yandan Kazım Asbaş, Bahadır Atasever ve İsmail Aran’dan boşalan yönetim kuruluna ise yedek üyeler Sebahattin Çolakoğlu, Orçun Yaman ve Ali Uluç’un getirildiği kaydedildi. Yeni yönetim kurulu toplantıda son dakika golü atarak ligin başlamasına beş gün kala takımın lige katılacağını kaydetti. Kulüp Başkanı Tolga Tokoçin’in ve yönetim kurulu üyelerinin kulübün işlerinin resmiyete dökülmesi için dün Tekirdağ İl Dernekler Müdürlüğüne gittiği öğrenildi.

 

1911 Çerkezköy Doğanspor sezon öncesi teknik direktör Sefa Davarcı ile anlaşırken, anlaşılan oyuncular ile de sözleşme yapıldığı kaydedildi.

 

İLK MAÇINA PAZAR GÜNÜ ÇIKACAK

 

Yönetim belirsizliğinin sona ermesinin ardından lige odaklanan 1911 Çerkezköy Doğanspor  ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. ile oynayacak. Geçtiğimiz sezon da aynı grupta yer aldığı Çengelköy’e karşı henüz galibiyeti bulunmayan Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, bu maçı kazanarak lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor.


AKAY’A TEŞEKKÜR EDİLDİ

 

Öte yandan kulüp sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak “ Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın uzun uğraşları sonucu takımımız bu sezon lige katılacaktır. Kazım Asbaş’ın başkanlıktan istifası sonucu  yönetim kurulumuz kendi içinde görev dağılımı sonucunda kulüp başkanlığımıza Tolga Tokoçin seçilmiştir. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Çerkezköy sevdalısı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10