10 gollü maçta gülen Çerkezgücüspor oldu

Tekirdağ 1.Amatör Küme C grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezgücüspor hafta sonunda evinde Saray Çukuryurtspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maçta mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk topa

18.09.2019 13:03:00 0
10 gollü maçta gülen Çerkezgücüspor oldu

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda bu yıl iddialı bir takım kuran Çerkezgücüspor ligin ilk haftasını üç puan ile tamamladı.

 

MAĞLUP DURUMA DÜŞTÜK

 

Çerkezköy 29 Ekim Spor Komplesinde Pazar günü saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı.Karşılaşmanın altıncı dakikasında gelişen Saray Çukuryurtspor atağında top ağlarla buluşunca Çerkezgücüspor karşılaşmada mağlup duruma düştü. Rakibi karşısında çabuk toparlanan temsilcimiz Çerkezgücüspor golden üç dakika sonra Numan’ın şık golüyle skoru eşitledi.

 

İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI

 

Konuk ekip Saray Çukuryurtspor golden üç dakika sonra organize atakta bir gol daha bularak karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmanın 19’uncu dakikasında bu kez sahneye Sinan çıktı. Tecrübeli oyuncu Hasan Barut’un pasıyla buluşan Sinan şık bir vuruş ile skoru eşitledi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan temsilcimiz karşılaşmanın 28’inci dakikasında öne geçti. Gelişen Çerkezgücüspor atağında sahneye bir kez daha çıkan Sinan kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Çerkezgücüspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini sonradan açılarak üst üste bulduğu gollerle 3-2 önde tamamlayan Çerkezgücüspor ikinci devre oyunda hakimiyeti tamamen eline aldı. 56’ıncı dakikada gelişen Çerkezgücüspor atağında Hasan Barut’un pasıyla hareketlenen Sinan hatrick yaparak skoru 4-2 yaptı. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üst üste kalesinde gördüğü gollerle Saray Çukuryurtspor oyun disiplininden tamamen koptu. 60’ıncı dakikada sahneye çıkan Zeki sert bir vuruş ile takımının beşinci golünü kaydetti.

 

 

10 GOLLÜ MAÇTA GÜLEN ÇERKEZGÜCÜSPOR

 

67’inci dakikada konuk ekip Saray Çukuryurtspor kazandığı penaltı golüyle birlikte farkı ikiye indirdi. Farkı açmaya çalışan Çerkezgücüspor 72’inci dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Hasan Barut düzgün vuruş ile skoru 6-3 yaptı. Karşılaşmanın 81’inci dakikasında sahneye bir kez daha çıkan tecrübeli futbolcu Hasan Barut maçın skorunu tayin etti.  Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezgücüspor’un 7-3’lük galibiyeti ile sonuçlandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10