ÇOSB öğrencileri TEKNOFEST'e katıldı

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 Eksen Mini CNC Router Makinesi ile TEKNOFEST'e katılım sağlarken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, öğrencilere başarılar diledi.

Çerkezköy 20.09.2019 15:49:00 0
ÇOSB öğrencileri TEKNOFEST

5 Eksen Mini CNC Router Makinesi ile TEKNOFEST’e katılan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Bakan Varank’a projelerini anlattı.

 

ÖĞRENCİLER 5 EKSEN MİNİ CNC ROUTER MAKİNESİ ÜRETTİ

 

Eğitim ve öğretimde Bölgenin en modern okulları arasında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her alanda adından söz ettiriyor. Öğrencilerinin gelişimi için tüm imkanlarını seferber eden Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline kendi üretimi olan 5 Eksen Mini CNC Router Makinesi ile katılım sağladı.

 

PROJE BAKAN VARANK’A ANLATILDI

 

İki gün boyunca Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı kurumların sergi alanında Trakya Kalkınma Ajansının standında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin standını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da yakından inceleyerek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. Öğretmen ve öğrenciler de projelerini Bakan Varank’a anlatma imkanı buldu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10