​​​​​Ortaya koyduğu güçle Türkiye birincisi oldu

Çerkezköylü sporcu Sadrettin Özbahçeci, Ankara'da düzenlenen Dünya Güç Şampiyonası'nda Türkiye güç birincisi oldu. 7 ülkeden yüze yakın sporcunun katıldığı şampiyonada 15 ra

Çerkezköy 20.09.2019 16:14:00 0
​​​​​Ortaya koyduğu güçle Türkiye birincisi oldu

Geçtiğimiz gün Ankara ‘da düzenlenen ve 7 ülkeden 100’e yakın sporcunun katıldığı Dünya Güç şampiyonasında Çerkezköy’lü Sadrettin Özbahçeçi şampiyonluğu elde etti.

 

“30 YILDIR SPORLA İLGİLENİYORUM”

 

Şampiyonada 10ton ağırlığında greyderi vücuduna bağladığı halatla 50 metre çeken Sadrettin Özbahçeçi 580 kilogram ile deadhift’te Türkiye birincisi oldu. Daha önce Asya, Avrupa ve Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen yarışmalara katıldığını ifade eden Özbahçeçi “Yaklaşık 30 yıldır yaptığım sporla önce bedenime, sonra ruhuma, sonra çevreme sağlıklı bir birey oldum. Bugün Çerkezköy’de yaptığım sporla birlikte yıllarca işlettiğim salonda, yüzlerce gence, yüzlerce işadamına, yüzlerce ev hanımına, sağlıklı yaşamaları konusunda hem koçluk hem de eğitmenlik yapmaktayım. Ankara’daki Güç Şampiyonası’na katılmamdaki tek etken de hem bu sporu ortaya koymak hem de uluslararası arenada Çerkezköy ismini yukarılara çıkartmaktı” diye konuştu.

 

“ÇOK MUTLUYUM”

 

Özbahçeçi “ Şampiyonada Çerkezköy’ün ve ülkemin ismini duyurduğum için çok mutluyum. 10 yıldır Çerkezköy’de spor salonu da işletiyorum. Eşimle birlikte işlettiğimiz spor salonunda yüze yakın öğrencimiz bulunmaktadır. Spor salonunda yaş grubu gözetmeksizin kadın erkek genç yaşlı demeden her kategoride fitnes, vücut geliştir, kilo alma kilo verme gibi hizmetler veriyoruz. Bir sonraki turnuvalarda da daha iyi mücadeleler ortaya koyarak Çerkezköy’ün ismini duyurmaya çalışacağım”dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10