Albayrak: "Her şey Tekirdağ ve Tekirdağlılar için"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde yaptığı çalışmaların deÄ

Çerkezköy 22.09.2019 13:00:00 0
Albayrak:

Çorlu Tarihi Belediye Binasında gerçekleşen toplantıya Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var katıldı.

 

"HER ŞEY TEKİRDAĞ VE TEKİRDAĞLILAR İÇİN"

 

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapımı devam eden ve planlan yatırımlar değerlendirildi. Değerlendirme toplantısı sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesinin tüm ilçelerde önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini belirterek, "Tekirdağ sanayisi, turizmi, lojistik yatırımları, üniversitesi, tarım ve hayvancılığı ile Türkiye'deki büyükşehirler arasında önemli bir konuma sahip. Büyükşehir belediyesi olarak biz de ilçe belediye başkanlarımız ile kentimizi geleceğe taşımak için hız kesmeden çalışıyoruz. Her şey Tekirdağ ve Tekirdağlılar için." dedi.

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10