İzciler yaza veda kampında buluştu

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji önceki gece okulun yan tarafında bulunan arazide yaza veda kampı gerçekleştirdi. Kampta izci öğrencilerle birlikte 15 öğretmen ve 100 öğrenci kurulan 50 adet çadırda ka

Çerkezköy 29.09.2019 17:24:00 0
İzciler yaza veda kampında buluştu

KAMPTA 50 ÇADIR KURULDU 


Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü Okula ait alanda izcilerin gece konaklamalarını sağlamak için 50 çadır kurulduğunu ve gece boyunda da kamp ateşi yaktıklarını belirtti. Kürklü, “Bu yıl ilk defa izciler için gece kampı düzenledik ve öğrencilerimi büyük ilgi gösterdi. Kamp öncesi kamp hakkında velilerimizi bilgilendirdik. Onların olurunu ve desteğini aldıktan sonra kampımızı da buraya kurduk. Velilerimize de destekleri için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 


KAMPA 100 ÖĞRENCİ VE 15 ÖĞRETMEN KATILDI


Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü “Yaza veda izci kampımıza 100 öğrencimiz katıldı ve kamp süresince öğrencilerimizle birlikte 15 öğretmenimiz kalarak onlara nezaret etttileri. Kampımıza ilgi gösteren öğrencilerimize ve bu kampta görev alan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Amacımız bu kampımızı geleneksel hale getirerek her yıl devam ettirmek olacak” diye konuştu.


KAMP ATEŞİ YAKILDI


Kampta akşam yemeği olarak kapa katılan öğrenci ve öğretmenlere kampta kurulan seyyar yemekhanede ızgara köfte,sucuk ve ayran verildiğini ve gece boyunca da sıcak çay verildiğini belirten Kürklü “Kamp ortasına yaktığımız kamp ateşi etrafında öğrencilerimiz şarkılar söyledi,oyunlar oynadı ve muhteşem bir kamp gecesi yaşandı. Kamp süresince öğrencilerimiz inanılmaz bir şekilde hoş bir vakit geçirdi. Cuma akşamı 18.00 gibi başlayan kampımız sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. İlçemizin köklü kuruluşlarından olan Pera villa pastaneleri Sahibi Şahin Aktürk’e de  öğrencilerimize Sabah kahvaltısı jesti yaparak poğaca ikramında bulundu. Kendilerine kurumum ,şahsım ve öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum.Kampa katılan öğrencilerimiz bu kampla birlikte izci kapı ile ilgili yeni deneyimler kazanmış oldular.”ifadelerini kullandı.

 


MEMNUN KALDIK


Kampa katılan öğrenciler kampın beklenenden çok daha  olumlu geçtiğini ve kamp hayatını bir gecede olsa doyasıya yaşadıklarını belirttiler. Öğrenciler “ Bizler böyle güzel bir kamp hayatı yaşayacağımızı tahmin etmiyorduk. Ancak beklediğimizden çok daha iyi şekilde organize edilmiş olması ve başta okul Müdürümüz Ömer Kürklü ve öğretmenlerimizin de bizlerle birlikte olması ve kapta gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde de bizlere eşlik etmeleri bizleri fazlasıyla mutlu etti.Okul idaresi bizlerin yemek ihtiyacı başta olmak üzere yakından ilgilenmelerinden de ayrıca memnun kaldık. Özellikle yakılan kamp ateşi etrafında gerçekleştirdiğimiz oyunlarda ve söylediğimiz şarkılarda da öğretmenlerimizin bizlerle birlikte yanımızda yer alarak şarkılarımıza ve oyunlarımıza eşlik etmelerinden de çok mutlu olduk.”dediler.


Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10