Tekirdağspor'a farklı mağlup olduk 1-4

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 2.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Tekirdağspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında kötü bir futbol ortaya koyan ve kaleci Sedatâ€?

29.09.2019 17:57:00 0
Tekirdağspor

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda Tekirdağspor’a farklı mağlup oldu. 


GOL ERKEN GELDİ 


Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda saat 15.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Tekirdağspor taraftarının  desteği ile iyi başladı. Maçın dördüncü dakikasında gelişen Tekirdağspor atağında top ağlarla buluşunca ev sahibi ekip karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golün ardından oyun disiplininden kopan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor sık sık pas hataları yaptı. 


SEDAT KIRMIZI KART GÖRDÜ 


Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru daha dinç bir futbol ortaya koyan Tekirdağspor kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Bu pozisyonun ardından hakem ile diyaloga giren kaleci Sedat direkt kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Rakibi karşısında iki farklı mağlup durumda olan 1911 Çerkezköy Doğanspor bu kırmızı kart sonrası oyun disiplininden tamamen koptu. Özellikle kanatlardan hızlı gelen Tekirdağspor geliştirdiği ataklarda üçüncü golü bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Tekirdağspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 


VARLIK GÖSTEREMEDİK 


Karşılaşmanın ikinci devresinde Tekirdağspor rakibinin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendirerek sol kanattan etkili hücumlar geliştirdi. Rakibi karşısında farkı indirmeye çalışan temsilcimiz ileride çoğalamazken, savunmada da hata yapmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru Tekirdağspor geliştirdiği organize atakta bir gol bularak farkı üçe çıkardı. Farkın üçe çıkmasıyla birlikte Tekirdağspor’lu oyuncular büyük sevinç yaşarken, oyun disiplininden kopan 1911 Çerkezköy Doğanspor karşısında dördüncü gol için yüklenmeye çalıştı. 


İLK MAĞLUBİYETİMİZİ ALDIK 


Sık sık hata yapan 1911 Çerkezköy Doğanspor karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor ilerleyen bölümlerde bir gol daha bularak farkı dörde çıkardı. Karşılaşmanın sonlarına doğru en az bir gol için yüklenen temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor kaydettiği golle farkı üçe indirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Tekirdağspor bu galibiyet ile sezonun ilk puanı ve galibiyetini alırken, 1911 Çerkezköy Doğanspor ise bir puanda kalarak ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu. 


Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10