Kapaklı'da 'Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz' etkinliği

İçişleri Bakanlığı'nca trafikte yaya farkındalığı oluşturmak amacıyla düzenlenen "Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz" etkinliği, ülke genelinde olduğu gibi Kapaklı'da da gerçek

Kapaklı 2.10.2019 16:27:00 0
Kapaklı

Trafikte yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca hayata geçirilen "Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz" etkinliği kapsamında Kapaklı’da 5 noktadaki yaya geçitlerinde, 50’ye yakın polis, zabıta ve jandarma ekibi görev aldı. Mithatpaşa Caddesi Kapaklı Çok Programlı Lisesi önünde düzenlenen etkinliğe Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, STK temsilcileri ,kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

 

YAYA GEÇİTLERİNDE NÖBET TUTULDU

 

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak ‘Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz’ kampanyasıyla trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek için Kapaklı’da 5 noktada 13.00-15.00 saatleri arasında yaya geçitlerinde nöbet tutuldu. Düzenlenen uygulamada Kaymakam Bülent Hamitoğlu, trafik polisleri, jandarma,zabıta ekipleri ve gönüllü öğrenciler ile birlikte sürücüleri durdurup uyarılarda bulundu. Öğrenciler ve polis sürücülere ve yayalara broşürler dağıtarak trafikte yaya önceliği için farkındalık oluşturmaya çalıştı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10