TSD Çerkezköy şubesinde kadın kolları başkanı Engirli oldu 

Geçtiğimiz hafta gençlik kollarını yenileyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi hafta sonunda da Kadın kolları başkanını seçti. Yapılan seçimde kadın kolları başkanlığına İ

Çerkezköy 6.10.2019 18:15:00 0
TSD Çerkezköy şubesinde kadın kolları başkanı Engirli oldu 

Önceki gün TSD Çerkezköy Şubesinde yapılan toplantıda TSD Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanlığına  şube Yönetim Kurulu üyesi İnci Engirli getirilirken, Balkan Yardımcılığına Dilber Arı,Sekreterliğe Naciye Biber, Kordinatörlüğe Nırcan temel, yönetim kurulu üyeliğine Demet  Taman,Gülbin Tunalı, İlknur Eskin,Arzu Kuş,Cenay Akar, Çiçek Akyörük ve Elif Mugan  getirildiler.


ÇALIŞMALARIMIZDA FARKINDALIK YARATACAĞIZ


Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı İnci Engirli, “Bizleri bu göreve layık gören Şube yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi kadın kolları olarak bizler görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Çalışmalarımızı yönetim kurulu ve gençlik kollarımız ile birlikte koordineli olarak yaparak  daha iyi bir çalışma sergileyeceğiz.Ancak kadın kolları olarak kendi alanımızda da yapacağımız çalışmalar ile farkındalık yaratarak dernek yönetimimizin çalışmalarının üst noktaya çıkması için katkı sağlayacağız.Tüm çalışmalarımız dernek yönetimimiz ile birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğimizi de Özellikle belirtmek istiyorum. Çünkü bizler burada hepimiz bir bütünüz.”dedi.


GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAKLARINA İNANIYORUM


TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak kadın kollarımız da yenilemiş bulunuyoruz. Bundan sonra derneğimiz daha aktif bir çalışma içerisinde olacaktır. Gerek kadın kollarımız gerekse gençlik kollarımız, dernek yönetimimiz birlik ve beraberlik içinde yapacakları çalışmalar ile büyük çalışmalara imza atacaktır. Kadın kollarımıza seçilen başta İnci Engirli olmak üzere tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. 


Haber/seyit SÜREN
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10