Çerkezköy Türk Ocağı'ndan Muharip gazilere ziyaret

Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş ve şube yöneticisi Tarık Akman Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret etti.

Çerkezköy 9.10.2019 17:12:00 0
Çerkezköy Türk Ocağı

VEFAMIZI GÖSTERMEK İSTEDİK

 

Ziyarette Kıbrıs gazisi olan Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve diğer dernek üyeleri Kıbrıs Barış Harekatı ve günümüzdeki Kıbrıs meselesi üzerine sohbette bulunuldu. Öte yandan ziyarette özellikle Kıbrıs ve Milli Mücadele konulu programlarda istişare etmek konusunda da görüş birliğine varıldı. Ziyarette konuşan Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş “Gazilerimiz bizim göz bebeğimizdir, bugün bu ziyaret ile bu vatan için canını ortaya koymuş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimize vefamızı göstermek istedik. Sohbetlerinden çok istifade ettik, görüşmelerimiz devam edecek. Bu vesileyle Kahraman ve Gazi Türk Ordusuna sınır ötesi harekatta başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun, dualarımız ordumuzladır” diye konutu.

 

FLAMA TAKDİM EDİLDİ

 

Görüşme sonunda Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türk Ocağı Çerkezköy Şubesi Başkanı Burak Candaş’a Muharip Gaziler Derneği armalı flamayı takdim ederken, Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş’da Türk Ocaklarının yayın organı olan Türk Yurdu dergisini takdim etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10