Süper ligde üçüncü hafta tamamlandı

Mehmet Karatepe Süper ligde hafta sonunda üçüncü hafta karşılaşmaları oynandı. Ligde Kapaklıspor, Kapaklı Sitespor ve Marmaraereğlisi Belediyespor yoluna kayıpsız bir şekilde devam ederken, Ergenegücü

10.10.2019 11:57:00 0
Süper ligde üçüncü hafta tamamlandı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanırken, favori takımlar karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılmasını bildi.

 

KAPAKLI SİTESPOR KAYIPSIZ DEVAM EDİYOR

 

Haftaya altı puanla lider durumda giren Kapaklıspor Ahimehmet Gençlikspor’un ligden çekilmesinden dolayı haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatarak puanını da 9 yaptı. Averajla ikinci sırada yer alan Kapaklı Sitespor ise evinde güçlü rakibi 100.Yılspor’u konuk etti.  Maça iyi başlayan Kapaklı Sitespor karşılaşmanın 9’uncu dakikasında Numan’ın şık golüyle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklı Sitespor golden iki dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında Numan rakip defans tarafından ceza sahası içinde düşürüldü. Kazanılan penaltı vuruşunu Serkan Akyüz gol ile sonuçlandırarak Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi. Konuk ekip 100.Yılspor 23’üncü dakikada Özkan ile bir gol bularak umutlandı.İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklı Sitespor bu galibiyet ile üçüncü maçından da galibiyet ile ayrılırken, 100.Yılspor ise bu sezon ki ilk mağlubiyetini alarak dört puanda kaldı.

 

MARMARAEREĞLİSPOR’DAN ALTI GOLLÜ GALİBİYET

 

Haftaya üçüncü sırada giren Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde Vakıflar Güvenspor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan ev sahibi ekip kaydettiği gollerle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Vakıflar Güvenspor ise rakibi karşısında varlık gösteremezken, maç boyu rahat bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 6-0 galip ayrılarak puanını altı yaptı. Vakıflar Güvenspor ise üçüncü hafta sonunda da puanla tanışamadı.

 

ÇORLUSPOR RAHAT KAZANDI

 

Ligde dördüncü sırada bulunan Çorluspor 1947 ise evinde Ergenegücü Ulaşspor’u konuk etti. Taraftarı önünde maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Çorluspor 1947 kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Rakibine kolay pozisyon vermeyen ev sahibi ekip kalan dakikalarda da iki gol kaydederek karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile Çorluspor 1947 puanını 7 yaparken, Ergenegücü Ulaşspor ise puansız kaldı.

 

SARAY BELEDİYESPOR ÜÇ PUANI İKİ GOLLE ALDI

 

 Zirve hesapları yapan Saray Belediyespor ise evinde Malkara 14 Kasımspor’u konuk etti. Maçın ilk düdüğü ile birlikte Saray Belediyespor rakip sahada baskı kurmaya başladı. Mücadelenin 12. dakikasında Feyyaz ceza sahası dışında düşürüldü. Topun başına geçen Bahadır Aydınoğlu jeneriklik bir golle Saray Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı boyunca adeta tek kale oynanan Saray Belediyespor, özellikle sol kanattan oldukça etkili oldu. Maçın ikinci yarısında da etkili oyununu devam ettiren Saray Belediyespor, farkı açmak için rakip kalede gol aradı. Mücadelenin 60. Dakikasında Fevzi’nin ara pasıyla Ziya ceza sahası solunda topla buluştu. Ziya’nın tek pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Emre Kaymaz, düzgün bir vuruşla skoru 2-0 yaptı. Maçın kalan dakikalarında girdiği önemli pozisyonları değerlendiremeyen Saray Belediyespor sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.Bu galibiyet ile Saray Belediyespor puanını yedi yaparken, Malkara 14 Kasımspor ise puansız 12’inci sırada kaldı.

 

GOL ÇIKMADI

 

Ligde orta sıralarda mücadele eden Sağlamtaşspor ile Muratlı Belediyespor Malkara’da karşı karşıya geldi. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmada her iki takımda galibiyet golünü bulamayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. İki takımda aldıkları birer puanla puanlarını iki yaptılar. Haftanın bir diğer karşılaşmasında 1461 Karadenizspor evinde Şarköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan ev sahibi ekip bulduğu iki golle karşılaşmadan da galip ayrılarak puanını dörde çıkardı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10